tisdag 5 april 2011

Snurr

Nää, jag kan verkligen inte formulera nåt!

Det finns så mycket lagrat i huvet, men jag kan inte få någon ordning på det.

Det snurrar och egentligen tror jag att jag gör allt märkvärdigare än det är.

Ikväll ska jag ge mig i kast med ett Combat-pass efter flera veckor utan träning eftersom jag har haft sån hosta. Det kanske kan rensa huvudet en smula.

2 kommentarer:

Erik Forsling sa...

Snurr, men dålig snurr på bloggen!

Vet hur det känns (utan att påstå att du och jag skulle fungera likadant) när huvudet är fullt. Innehållet vill ut - genom en penna i mitt fall - men någon slags panik gör strukturering omöjlig.

Vilken dröm, ... här skulle man kunna skriva världens bästa roman; den enda betydande i världslitteraturen (ok. inte helt seriöst menat!), men kaos, stress och oordning låser fast all handlingskraft. Binder oss vid meningslöshet. Trist.

Dina ord är sanna. Vi gör det inte bara märkvärdigt. Vi gör det märkvärdigare än vad det är.

Detta ditt inlägg har legat som det sista ganska länge nu syster! Vi är många som väntar på något nytt. Kör något ostrukturerat. Hört talas om dadaisterna!?

Erik.

PS. Eftersom du inte under all denna tid fått någon enda kommentar till "Snurr så klippte jag till med ett längre istället. Men det gör jag ju alltid, vare sig jag använder käften eller skrivdon! Förlåt min långrandighet.

Syster Yster sa...

Långrandighet är välkommet! Allt är välkommet i min blogg. Kul att nån läser. Oftast skriver jag bara för att få ut nåt. Ger en extra piff att nån faktiskt bryr sig om vad som står där!