torsdag 29 januari 2009

Jobb-kaos

KAOS.
Inte här, men på jobbet. Ikväll var en av de rörigaste kvällarna hittills. Patienter som dyker upp utan att någon vet någonting, patienter som blir psykotiska och polisen måste hämta, patienter som dör, patienter som klättrar ur sängen och slår i huvudet... YOU NAME IT, allt hände ikväll!

Nota bene: Jag jobbar INTE på psyk. Hur gärna man än vill tro det ibland när man kikar in på avdelningen.

4 kommentarer:

Veronica sa...

Godmorgon söta fröken!

Du är inte längre en anonym bloggare, tack för att du bjöd in mig.

Hoppas du får vila idag om det var så kaotiskt på jobbet igår. Själv måste jag släpa mig till jobb denna helgen - kan inte vara hemma längre nu - fan så trött jag är på mitt jobb. Bläk! Just nu är det bara att bita ihop och tänka på att arbetskamraterna är underbara och sen räkna ner dagarna till semstern.

kram kram

Syster Yster sa...

Ja idag är jag ledig och två dagar till! Sen är det bara en usel vecka kvar tills vi lämnar det här frusna landet! Jippiiiiii!

Caisa ligger sjuk och febrig hemma idag, så jag har lite sällskap också. Inte så dumt!

Hoppas din helg blir hyfsad iaf! Försök vara så mkt medvetet närvarande du kan, i det du gör, så blir det mer intressant och uthärdligt.

Veronica sa...

Är jävligt medveten om mitt varande =) Heeeela tiden - sjukt jobbigt men precis som du säger så finns det inga alternativ. Då skulle jag bli en menlös liten trasdocka som går igenom livet som en grå massa och det vill jag inte.

TA hand om flickan där hemma som är sjuker - du är ju syrra å allt - kan väl inte bli bättre =)

Syster Yster sa...

Åhåhåhå, om du frågar henne så tycker hon nog att jag är en mycket dålig sjuksköterska. Standardkommentaren (även när hon hade brutit armen) är: "Ta en Alvedon och gå och lägg dig! Jag har nog med sjuklingar på jobbet."
Hehehe... Ömsint och mjuk, det är jag det!
Fniss...