fredag 25 september 2009

Att skiljas...

...är att dö en smula.

Det är nog så sant som det är sagt.

Tänker på er båda två.

3 kommentarer:

Anonym sa...

dö en smula? Jag e helt död...andas bara för at jag e tvungen, typ när jag måste jobba eller rasta hundarna. Jag trodde jag var den starka av oss, har iaf inte skickat 2000 sms (som förra veckan)bara typ 10 och bett och bönat, tiggt på alla fyra. Sagt förlåt, sagt älskar dig 1000 gånger och sagt snälla mer än så.
Men djävlar vad stark hon är, min prinsessa är så stark och här sitter jag och det blir värre för varje dag. Där fck du Nanna så du teg!! Bara svälja och bita ihop.

Syster Yster sa...

Men du skulle ju radera hennes nummer! Vafaan... Om hon möter dej med den tystnaden så är det inte VÄRT att förödmjuka sig som du gör vänne. Distrahera dig med annat.

Åk till Caisa och spela TV-spel medans jag jobbar. =) Hon behöver nog sällskap.

Anonym sa...

Jo hon ringde och kollade om jag skulle komma över, men jag hade hunnit skicka iväg ett sms till michel att jag ska ta ut varenda sparat öre och åka till söderhavet och bli uppäten av hajjar. Så han skrev tilbaka att jag skulle vänta på honom. Skratt, det är bra att jag ibland bland gråten kan skratta åt mitt elände. Var ute i skogen och satte mig breve dom där gamla ekarna, du vet jag är juh ingen sån person, men fan vad rogivande det var och vet du vad jag stannade bara 2 gånger den här gången för att ta en gråtpaus. Hur blev jag såhär patetisk?

Hur kan kärlek göra en så djäkla svag? Ska aldrig mer bli kär, den här lilla pojkflickan ska gå och bli hetero. :)

Neä michel kom precis in, vet du vad han säger sötnos där, "hemhjälpen har kommit" Han tar fram min dammsugare och börjar dammsuga, jag orkar inte, Varför är jag inte hetero??? Nu säger han att vi måste skaffa mat åt mig så jag får väl sluta bombadera din blogg med massa patetiska mess, sorry.

Mår iaf bättre, söderhavet får vänta, vet knappt vart det ligger eller om det finns hajjar där. Vet att pippi långstrump alltid prata om söderhavet, hm tror jag.

Puss på dig!