tisdag 29 september 2009

Vilken skitmorgon!

För det första så trampade jag på en porslinsskärva och skar mig i stortån i morse, vilket totalt sinkade mig hela dagen! (Molly som rivit ner kattmatsskålen, som gått i tusen bitar, varav en jag missat att sopa upp.)

Efter att ha plåstrat om min skadade tå var jag försenad och hade helt kommit ur min väl invanda morgonrutin, och nu blev allting fel.

Jag kom iväg 10 minuter för sent och rusade iväg till bilen. På Rotebroleden hamnade jag bakom en pansarvagn av allt tänkbart, som gick i typ 20 km/h, vilket sinkade mig ännu mer. Nu var jag sen på allvar.

På jobbet hittade jag ingen parkeringsplats eftersom jag var sen. Fick snirkla runt ett tag för att leta. Klockan tickade. När jag väl hittade en liten lucka, upptäckte jag att jag inte hade plånboken med mig! Jag kunde inte betala P-avgiften! Nu var jag förbannad.

Jag hade som tur var några enkronor i en ficka och kunde parkera en stund iaf.

Sprang ner till omklädningsrummet i kulverten, slet upp skåpet, och möttes av ett tomt skåp. Jag hade glömt hänga in kläder när jag gick senast! Nu var jag rosenrasande. Jag sprang upp för trapporna till avdelningen (6 trappor från kulverten, á 22 trappsteg. Puh.) Snabbt in på personaltoan för att byta om, kastade in mina kläder i ett hörn på sjuksköterskeexpeditionen och slet upp dörren till rapportrummet, endast 1,5 minuter för sent.

- Ssschhhh! väste någon.

- Håll käft eller dö, tänkte jag.

(När jag kom hem efter jobbet låg mina ägodelar utspridda längs gången till huset. Caisa hade varit snäll och plockat upp telefon och plånbok i alla fall.)

4 kommentarer:

Veronica sa...

Hörrö darlingen.... du måste ändra din bakgrund till vitt. Om du har vinrött (som jag fixat till dig) så ser inte Johanna och Nina din blogg från sin Ajjfåån *s* Ändra bakgrunden till VITT vettja! =)

Förövrigt så låter det jöbbigt med porslinsskärvor - ska jag komma och ta hand om dig? ;)

Syster Yster sa...

Men vadå nu fattar ja ingenting... Jag har väl inte vinrött i bakgrunden?! Det är väl typ grönaktigt?!

Syster Yster sa...

Ah, nu tror jag jag fixade det! Gjorde jag det?

Syster Yster sa...

...och ja, du får gärna ta hand om mig. Jag är enormt tankspridd och ofokuserad känner jag.